Beautyletters test: Pinterest kapsels

We love Pinterest!

We willen leven in de pinterest lie, perfect ingerichte woonkamer, perfecte make-up, perfect haar, etc… Maar, kan de gewone vrouw ook zo’n kapsel maken? Of enkel professionele kappers?

Wij zullen 3 à 5 kapsels testen die je ziet op Pinterest. Celine kan alleen maar dromen van zo’n haar, maar Lisa heeft perfect, lang en dik haar. Ideaal voor zulke kapsels.

KAPSEL 1

bowbun(bron)

Zeer makkelijk om zelf te doen maar zo LELIJK. De palmboom van 2015 voor kindjes.
Onze score: 1/5

KAPSEL 2

kapsel2 (nr. 5 Bron)

Niet zo mooi als op de foto, wel gemakkelijk zelf te doen. Misschien ook beter doorzichtige elastiekjes gebruiken voor een nog mooier resultaat. Wel een redelijk pijnlijke haarstijl, auwch..
Onze score: 4/5

KAPSEL 3

kapsel3(Bron)

Echt zeer moeilijk om zelf te doen. Ook pijnlijk voor de nek als je zo lang gebogen moet zitten. Kweek alvast maar die armspieren als je deze haarstijl tot een goed einde wil brengen!
Onze score: 2/5

KAPSEL 4

kapsel4(Bron)


Voor deze hairdo heb je echt wel hulp nodig en belachelijk veel haar?! Op het einde had ik haar ‘tekort’ om de dot te maken omdat het een gewone vlecht is die je dan maakt en geen haarplukjes meer neemt van de grote staart.

Onze score: 2/5

Conclusie: We leven wel een beetje in een Pinterest lie, zeker als het op kapsels aankomt. Het ziet er allemaal zo eenvoudig uit maar de meeste haarstijlen vergen veel te veel tijd en zelden heb je het gewenste kapsel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s