5 leuke adventkalenders om nu te kopen!

Beauty adventkalenders, zo moeilijk te verkrijgen en zo gewild… Ik tel nu al af naar kerst en het zou leuk zijn mocht ik dit kunnen doen met een adventkalender. Elke dag een verrassingscadeautje openmaken, dit voelt toch een beetje als kerst, niet?
Zelf heb ik nog geen adventkalender kunnen scoren, maar ik zal je enkele mogelijke opties laten zien. 

1. Essence

Vorig jaar had Essence een virtuele adventkalender, dit jaar hebben ze nu ook een echte adventkalender uitgebracht. de kalender is halverwege november, nu dus, te verkrijgen in het kruidvat. Jammergenoeg heb ik ze nog niet zien liggen in het kruidvat van Ieper.
De essence adventkalender kost €24,99.

2. Benefit – Party Poppers Advent Calendar

Elk jaar is de adventkalender van benefit zeer gewild. De box bevat 12 mini’s Na wat zoeken vond ik een link waar je de box nog kunt kopen. Op de website staat ook wat je kan verwachten, niet echt een verrassing meer.

De box kost € 49,00 en kan je hier kopen

3. Lush – 12 Days of Christmas

Op de Belgische en Nederlandse webshop zijn ze al uitverkocht, maar deze box is nog steeds verkrijgbaar op de Britse website, Feest! Deze box bevat allerlei bestselling badproducten.

De box kost 49.99GDP en is hier te verkrijgen.

4. Make-up revolution

Eén van mijn favoriete budget make-up merk is Makeup Revolution. Hopelijk zal dit merk snel in de Belgische winkelrekken te verkrijgen zijn, verzendingskosten zijn echt niet leuk meer :p De set bevat 25 producten waaronder 10 nagellakjes.

De Makup Revolution advent calendar is hier te verkrijgen en kost €39.95

5. Yankee Candle

Yankee Candles, elke bekende beautyblogger heeft er al over geschreven. De kaarsen in alle geuren en kleuren zijn enkel online te verkrijgen, typisch… Soms wil ik echt zó graag in Amerika wonen.

Maar liefst 20 tea lights en 4 votives zitten verborgen in deze winterse carousel. De box is ook verkrijgbaar in vorm van een huisje.

De box kost €44.95 en is hier verkrijgbaar.

Zoals je al kon lezen zijn er weinig adventkalenders in België te verkrijgen, tenzij je online shopt. Deze kalenders zijn een ideaal cadeau voor vriendinnen. Je kan natuurlijk ook zelf je adventkalender samenstellen met allerlei mini-producten die je vriendin graag wilt. Op pinterest vind je een heleboel inspiratie :)

Kopen jullie een adventkalender? Of spendeer je liever je geld aan 1 product die je echt wil?

Cheers!

Volg ons ook op Bloglovin, Facebook en Instagram!

 

(bron)
(bron)
(bron)
(bron)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s