The beauty letters kookt! | Eenvoudig tapas hapje

Desserts en aperitiefhapjes, twee dingen die ik heel erg graag klaarmaak. Laatst kwamen enkele vriendinnen tapas eten bij mij thuis. Iedereen mocht één of meerdere tapas gerechtjes maken. Ik vond dat super leuk, want op die manier leer je nieuwe receptjes kennen.

Een tapas die ik had klaar gemaakt waren “chipjes” met zaadjes en kaas. Heel erg lekker en super simpel!

Wat heb je nodig?
  • 60 gram Geraspte Parmezaanse kaas (of gruyère kaas als je geen parmezaan lust)
  • 50 gram Mengeling van zaadjes
  • Oven
  • Bakpapier
Hoe maak je de chipjes?

Doe de geraspte kaas en zaadjes in een kommetje.

Roer met een lepel de zaadjes door de kaas.

Maak kleine hoopjes met een lepel op een bakplaat mét bakpapier

12 minuten in de oven op 175°C

Laat de chipjes afkoelen en haal ze voorzichtig van de bakplaat (Let op! ze zijn zeer breekbaar).

Klaar! Je kan ze in een leuk kommetje presenteren :) Zoals te zien is op de eerste foto (kommetje met blauw randje en grijze bloemetjes)

Smakelijk!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s